Hart van Mook

Mook en Middelaar - Mook
Actueel aanbod

€ 189.900,- tot € 274.900,-

Kenmerken

Woonoppervlak
78 - 128m2
Kaveloppervlak
117 - 217m2
Inhoud
306 - 509m3

Over dit project

Hart van Mook
Landelijk wonen in rust met ruimte. Dit nieuwbouwproject ligt vlakbij Nijmegen en dichtbij een prachtig natuurgebied. Het nieuwbouwproject Hart van Mook bevindt zich centraal in het dorp Mook. Het nieuwbouwproject is ingesloten tussen de Rijksweg, de Groesbeekseweg en de Koningin Julianastraat

In ’t Hart van Mook wordt momenteel een nieuwbouwproject ontwikkeld bestaande uit het volgende programma:
Plandeel 1: Een woonzorgcomplex voor de ZZG zorggroep.
Plandeel 2: 8 koopwoningen, bestaande uit hoek-, tussen- en patiowoningen.

Hoekwoningen
De breedte van de woning geeft je de mogelijkheid om je woonkamer op verrassende wijze in te delen, bijvoorbeeld met een grote zithoek aan de achterzijde die gemakkelijk plaats biedt aan een groot gezelschap. Hier heb je uitzicht op je ruime achtertuin die je privacy en rust biedt, terwijl je vanuit de keuken aan de voorzijde een direct contact met de straat hebt. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en een ruime badkamer, met daarboven nog een ruime zolder waar je een extra slaapkamer of hobbyruimte kunt creëren.
Woonoppervlakte 122 of 128 m².
Koopsom vanaf € 249.900,00 vrij op naam

Tussenwoningen
De begane grond is efficiënt ingedeeld met een keuken aan de voorzijde van de woning. De woonkamer grenst aan de fraaie tuin waar je buitengewoon kunt genieten in alle privacy. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een complete badkamer. De ruime zolder kun je gebruiken voor een extra slaapkamer, een hobbyruimte, of gewoon om spullen op te bergen.
Woonoppervlakte: 122 m2.
Koopsom vanaf € 214.900 vrij op naam

Patiowoningen
Deze woning heeft alle voorzieningen op de begane grond. Woningen waar je je als starter thuis voelt, maar ook wanneer je als ‘ervaren specialist’ geen behoefte meer hebt om de trap te beklimmen om bij je badkamer of slaapvertrek te komen. De gezellige woonkamer met open keuken zorgt ervoor dat je met elkaar kunt genieten terwijl je ander bezigheden hebt. De woning kan naar behoefte ingedeeld worden met een- of twee slaapkamers. De gesloten patio zorgt voor een aangename temperatuur wanneer je het ‘buiten’ naar binnen wilt halen. De badkamer geeft je alle voorzieningen achter één deur. Uiteraard ontbreekt een inpandige berging niet in de woning, die overigens ook via de buitenzijde te bereiken is. Aan de voorzijde is tevens een voortuin aanwezig, waar een leuke zit gemaakt kan worden om van het binnenhof van ’t Hart van Mook te kunnen genieten.
Woonoppervlakte van 78 m2.
Koopsom vanaf € 189.900 vrij op naam

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hart van Mook
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
8
Prijs
€ 189.900,- tot € 274.900,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Stel je vraag

Contact

Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
St. Canisiussingel 19
6511 TE Nijmegen
annette.brinks@hansjanssen.nl
http://www.hansjanssen.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Mook en Middelaar.

Aanmelden