Zeven woningen Bouwsteeg Middelaar

Mook en Middelaar - Middelaar
Actueel aanbod

€ 250.000,- tot € 390.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
117 - 141m2
Kaveloppervlak
352 - 596m2
Inhoud
423 - 595m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Het bouwplan telt in totaliteit zeven woningen, twee halfvrijstaande woningen (type pimpelmees), en vijf riante vrijstaande woningen (type koolmees).

De woningen kenmerken zich door hun praktische indeling, de meest moderne energie besparende maatregelen zoals vloerverwarming en zonnepanelen en de vele extra’s. De typerende dakkapellen die zoveel extra woongenot creëren zijn geïnspireerd op de hooiluiken in de zogenaamde hallenboerderijen die hier vroeger veelvuldig voorkwamen. Het is mogelijk een extra energiezuinige woning te realiseren middels de realisatie van meer zonnepanelen. Eventueel kan men de woning zelfs gasloos bouwen door de realisatie van een elektrische warmtepomp.

De woningen beschikken allemaal over een hoog rendement combi-ketel (HR 107) en een ventilatiesysteem voor natuurlijke toevoer en mechanische afvoer. Doordat er op de begane grond en de 1e. verdieping vloerverwarming wordt toegepast is het binnenklimaat veel gezonder en aangenamer. Daarbij is de vrije indeelbaarheid veel groter dan wanneer radiatoren toegepast zouden worden. De woningen worden standaard voorzien van kunststof kozijnen zodat U in de (nabije) toekomst niet voor onaangename verrassingen komt te staan voor wat betreft het schilderwerk.

Door het uitgebreide optiepakket kunnen de woningen dus naar eigen wensen ingericht worden. Zo is er de mogelijkheid van een uitbouw, dichte keuken, elektrisch bedienbare garagepoort of een separaat toilet.

De halfvrijstaande woningen, type pimpelmees, beschikken over drie slaapkamers, een badkamer en een vaste trap naar de zolder! De hoofdslaapkamers zijn voorzien van een extra loze leiding voor bijvoorbeeld een computeraansluiting. De badkamer op de 1e. verdieping wordt standaard opgeleverd met een douche, een wastafel en een tweede wandcloset. Het raam aan de achterzijde zorgt voor voldoende natuurlijke ventilatie. De vaste trap naar de tweede verdieping biedt toegang naar de zolder waar zich o.a. de C.V., de M.V. en de aansluiting van de wasmachine en de wasdroger bevinden. Deze woningen kunnen desgewenst met een garage opgeleverd worden.

De vrijstaande woning (type Koolmees) is de overtreffende trap. De entree is royaal en heeft een zijlicht. Deze riante woning heeft naast de brede ramen aan de voorzijde ook nog twee extra ramen in de zijgevel om de lichtinval te optimaliseren. De keuken is standaard aan de voorzijde geplaatst, maar er kan ook een dichte keuken gerealiseerd worden. De keuken kan zelfs naar de achterzijde verplaatst worden. De slaapkamers op de 1e. verdieping zijn allen zeer royaal van afmeting. De badkamer wordt standaard uitgerust met een ligbad, een douche, toilet en een dubbele wastafel.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zeven woningen Bouwsteeg Middelaar
Koopwoningen
7
Prijs
€ 250.000,- tot € 390.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Noorden, Tuin op het Oosten
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR), Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Basisschool, Strand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Mook en Middelaar.

Aanmelden