Molenhoek-Zuid

Mook en Middelaar - Mook
Toekomstig aanbod

Over dit project

De gemeente Mook en Middelaar heeft een intentieovereenkomst gesloten met de projectontwikkelaars KlokGroep, Exploitatiemaatschappij Molenhoek en Jansen Bouwontwikkeling voor de ontwikkeling en realisatie van circa 250 nieuwbouwwoningen in Molenhoek. De projectlocatie is gelegen tussen de Maas, de Rijksweg, het spoor Venlo-Nijmegen en de Bredeweg.

Momenteel wordt door de partijen de stedenbouwkundige visie opgesteld en wordt onderzocht of de woningbouwplannen van Molenhoek-Zuid haalbaar zijn. Het plan is om een breed scala aan woningen te realiseren in diverse prijsklassen, zowel voor starters, doorstarters als senioren. Voor iedere woonwens wat wils dus!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Molenhoek-Zuid
Type woningen
Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Mook en Middelaar.

Aanmelden